Marie Louise Hebly

dscn1810telefoon: 06 51 98 89 01

email: marielouise@workshop-centrum-haarlem.nl

Werken met glas heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Zo hard, onbuigzaam, en toch kun je er zo veel mooie en sierlijke objecten mee maken.

Mijn eerste kennismaking met glas in lood was toen ik een jaar of zeven was. In het huis waar wij woonden was een glas in lood raam wat mijn ouders niet mooi vonden. Zij vertelde dat aan een oom die op visite was en hij pakte een appel en gooide deze door het glas in lood raam; ‘Zo daar zijn jullie dus vanaf”! Is dit de reden dat ik later met zo veel passie glas in lood ramen ben gaan maken. Geen idee, maar werken met glas is voor mij iets heel bijzonders.

Graag wil ik met u, in de workshops die wij geven, mijn passie delen en kennis laten maken met de verschillende mogelijkheden van het werken met glas.